Skip Navigation Links

Tratamente


Medoptica Tratamente Lentile

Tratamentele aplicate lentilelor sunt variate. Cele mai obisnuit folosite sunt tratamentele antireflex impreuna cu cele de durificare. Deasemenea se pot folosi filtre speciale pentru monitoarele computerelor, filtre polarizante etc.

In prezent, tratamentele antireflex sunt indicate pentru toate lentilele, deoarece elimina reflexele inestetice si deranjante pentru ochi produse de lumina artificiala, monitoarele calculatoarelor sau farurile masinilor. Toate aceste reflexe reduc transparenta lentilelor si dau o impresie de neclaritate ca si cum am privi printr-o lentila murdara. Cu tratamentele antireflex, vederea este mai clara si contrastul mai puternic, condusul pe timp de noapte fiind mai sigur.

Tratamentul antireflex se insoteste de obicei de tratament de durificare care confera rezistenta sporita la zgarieturi, precum si de tratament antistatic, de prevenire a murdariei (oleofob) si hidrofob. Aceste tratamente se folosesc pentru a mentine lentilele mai curate si pentru a usura curatirea lor. Nu toate tratamentele antireflex au aceste caracteristici dar toate se insotesc de tratament de durificare (care variaza in functie de calitatea lentilei).

Rezistenţă la zgârieturi
Protecţie anti-murdărie
Eficienţă anti-reflex
Retinopatie Diabetica Neproliferativa Medoptica OCT Medoptica
2 Retinopatie Diabetica Proliferativa Timp Circulator Precoce Medoptica OCT Medoptica
Timp Circulator Mediu Medoptica OCT Medoptica

Deasemenea exista filtre speciale pentru cei care lucreaza mult in fata computerelor, cu rolul de a filtra componenta albastra a radiatiei luminoase emisa de monitoare, dar aceste lentile au anumite nuante (care se aleg in functie de rama sau preferinte).